top of page

NIEUWS

Tras nu onderdeel van Benoit Security

Beste klant,

Na het spijtige overlijden van zaakvoerder Richard Tielemans werd er vanuit TRAS gezocht naar een samenwerking met een partner op maat van het cliënteel. Bij deze kunnen wij u melden dat de Benoit Security Group (www.benoit.be) TRAS Security onder de vleugels heeft genomen en dat u daarmee zeker in veilige handen bent.

- Benoit Security is net zoals TRAS Security een familiebedrijf. Met ondertussen 40 jaar ervaring en twee vestigingen in Knokke en Waregem, is Benoit Security nog steeds operationeel volgens de normen en waarden van een familiale onderneming. Samen met een team van 25 medewerkers, leidt Liesbeth Benoit, dochter van de stichter, het bedrijf met veel enthousiasme verder.

- Benoit Security heeft ervaring met de meest uiteenlopende beveiligingssystemen en technieken, net zoals dit bij TRAS Security het geval is. Benoit Security is een professionele beveiligings- en bewakingsonderneming voor de particuliere- en KMO-markt en levert totaaloplossingen inzake:

Alarminstallaties - Branddetectie - Toegangscontrole - Camerabewaking

- Nabijheid is voor Benoit Security heel belangrijk. Net zoals we in West-Vlaanderen twee vestigingen hebben die elk hun eigen cliënteel in de eigen regio bedienen, zullen we ook de TRAS Security klanten blijven bedienen vanuit onze lokale vestiging en dit met lokale service technici:

 

Stampmolenstraat 26 - 1761 Roosdaal

24u/24u service op het vertrouwde nummer 054 32 32 03 

info@tras.be

 

- Wij hebben alle nodige certificaten in huis en onderscheiden ons hiermee als kwalitatieve installateur op de markt: erkenning als beveiligingsonderneming van FOD Binnenlandse Zaken, INCERT, BOSEC, ISO, VCA.

- Benoit Security heeft zijn eigen R&D-afdeling die constant werkt aan de ontwikkeling van nieuwe beveiligings- en bewakingsoplossingen waarbij interactie met de nieuwste domotica systemen en leveren van maatwerk centraal staan.

Op basis van deze troeven en argumenten willen wij u dan ook uw verder vertrouwen vragen.

Ingeval u een onderhoudscontract had afgesloten, zullen we u contacteren voor het eerstvolgende gebruikelijke onderhoud. U hoeft hiervoor geen speciale actie te ondernemen.

Heeft u nog specifieke vragen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het vertrouwde nummer 054 32 32 03 of op info@tras.be.

Wij bedanken u voor het vertrouwen en kijken uit naar een verdere positieve samenwerking.

Ilse Tielemans - Willems Liesbeth Benoit

bottom of page